Neumann PortálIskolaKollégiumokNIVÁK;
MENÜ
Az iskoláról
Neumann János
Elérhetőségek
Felvételi
AJTP felvételi információk
Tantestület
Tanév rendje
Hírek
Humán szakmacsoport
Természettudományi szakmacsoport
Idegennyelvi szakmacsoport
Informatikai és közgazdasági szakmacsoport
Művészeti szakmacsoport
Osztályfőnöki csoport
Sport
Könyvtár
Keresés a könyvtárban
Arany János Tehetséggondozó Program
ECDL
Érettségi
Felvételi eljárás
Versenyek
Tanügyi dokumentumok
Közzétételi lista
Eredmények
Pályázatok
Külföld kapcsolatok
Támogatóink
Közbeszerzés
Beszámolók és SZJA 1%
Öko face-k
Galéria Új!
Eseménynaptár
Apr
12
AJTP Vállalkozói Verseny
(április 12–13.)
Apr
8
Neumann Napok, Digitális Témahét
(április 8–12.)
Mar
28
Tavaszi szünet (máricus 28. – április 7.)
(szünet előtti utolsó tanítási nap: március 27, szünet utáni első tanítási nap: április 8.)
Mar
26
Diáknapok (március 26–27.)
 
Mar
20
Ideiglenes felvételi jegyzék közzététele
 
Újabb Kaslik Ösztöndíjasok a Neumannból
Az idei tanévben újabb két neumannos tanuló nyerte el a Kaslik Ösztöndíjat. Kaslik Edit Ösztöndíjat kapott az alapító Kaslik Józsefnétől Tősi Julianna volt 12. B osztályos tanuló, Kaslik Gabi Ösztöndíjat nyert el Fodor Balázs tavalyi végzős 12. G osztályos tanulónk. Szeretettel gratulálunk mindkét diákunknak és további jó eredményeket kívánunk nekik az egyetemi tanulmányaik során is!


Kaslik Edit Ösztöndíjat nyert el Tősi Julianna (12. B)

Tősi Julianna a Neumann Középiskolában töltött öt év alatt végig nagyon szép tanulmányi eredményeket szerzett. Kiváló képességeinek köszönhetően a kötelező tananyag elsajátítása mellett maradt ideje és ambíciója arra, hogy részt vegyen különböző tanulmányi versenyeken is: matematikából, fizikából, s az „Erdély aranykora” elnevezésű történelmi vetélkedőn az országos döntőbe jutott. Sikeresen szerepelt az AJTP-s tanulók számára Sárospatakon megrendezett fizika becslési versenyen is. Műszaki pályára készül, mindent megtesz céljai elérése érdekében. Felvételt nyert a Széchenyi István Egyetem közlekedésmérnök alapképzésére állami ösztöndíjasként.
Julianna az iskola közösségi életének is meghatározó egyénisége volt. Szinte minden iskolai ünnepégen fellépett: énekel, táncol, zongorázik, ha nem a színpadon áll, akkor a videokamera mögött rögzíti az eseményeket.  S mindezek mellett még a sportolásra is tud időt szakítani, egy küzdősportot választott magának: aikidozik.
Tősi Julianna szerény, kedves egyénisége, kötelességtudása, szorgalma, egyenletes teljesítménye, tisztelettudó magatartása példaértékű. Eredményeit különösen nehéz élethelyzetben, árvaként nevelkedve érte el.
 

Kaslik Gabi Ösztöndíjat nyert el Fodor Balázs (12. G)

Fodor Balázs a Neumann János Középiskola és Kollégiumban mindig jeles tanulmányi eredményt ért el. Már a tizedik évfolyamon megszerezte angol nyelvből a felsőfokú nyelvvizsgát. Céltudatosan készült a továbbtanulásra, melynek érdekében a speciális közgazdasági osztályban tanult kitűnően. A Szakmacsoportos Szakmai Előkészítő Érettségi Tantárgyak versenyén elméleti gazdaságtan tantárgyból az országos tizedik helyet szerezte meg. A közösségi munkában is kivette a részét, jelölt volt a diáknapi rendezvényen is. Emellett kiválóan sportol, a Zen Bu Kan Kempo sportágban több országos első és második helyet is megszerzett. Tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetem gazdálkodási és menedzsment szakán folytatja.
 


Copyright © 2009   Neumann János Gimnázium, Technikum és Kollégium
3300 Eger, Rákóczi út 48.
tel.: (36) 536-070
www.nejanet.hu
Powered by: gsonline WebNDesign