Neumann PortálIskolaKollégiumokNIVÁK;
MENÜ
Az iskoláról
Neumann János
Elérhetőségek
Felvételi
AJTP felvételi információk
Tantestület
Tanév rendje
Hírek
Humán szakmacsoport
Természettudományi szakmacsoport
Idegennyelvi szakmacsoport
Informatikai és közgazdasági szakmacsoport
Művészeti szakmacsoport
Osztályfőnöki csoport
Sport
Könyvtár
Keresés a könyvtárban
Arany János Tehetséggondozó Program
ECDL
Érettségi
Felvételi eljárás
Versenyek
Tanügyi dokumentumok
Közzétételi lista
Eredmények
Pályázatok
Külföld kapcsolatok
Támogatóink
Közbeszerzés
Beszámolók és SZJA 1%
Öko face-k
Galéria Új!
Eseménynaptár
Jun
27
Tanévzáró ünnepség
8:00
Jun
26
Beiratkozás a 7. és 9. évfolyamra
 
Jun
19
Középszintű szóbeli érettségi vizsgák
június 19–28. (A bizottságok és a pontos dátumok megtekintéséhez katt. a címre!)
Jun
18
A tanítási év utolsó tanítási napja
 
Jun
13
Ágazati alapvizsga
június 13–14.
Jun
5
Emelt szintű szóbeli érettségi vizsgák
június 5–12.
Jun
4
Nemzeti Összetartozás Napja
Határtalanul! Témanap
Pro Agria szakmai díjat kapott Tarnóczi Aranka Pedagógusnap alkalmából
A sokoldalúan képzett kolléganő 26-ik tanéve iskolánk kiváló tanára. Friss diplomás, magyar-angol szakos pedagógusként kezdte pályáját nálunk. 2012-től az intézmény idegen nyelvi szakmacsoportjának vezetője, majd 2018-tól emellett igazgatóhelyettesi megbízást kapott.
Nyelvtanári munkáját igen magas színvonalú szakmaiság jellemzi. Módszertani kulturáltsága mintaszerű, tanulóival való kapcsolat remek. Ennek bizonyítéka, hogy tanítványai évről-évre kiemelkedő eredményeket érnek el az érettségi, a közép- és felsőfokú idegen nyelvi vizsgákon, valamint a különböző szintű országos versenyeken is. A tehetség felismerésében, fejlesztésében, a hátrányos helyzetű tanulók problémáinak kezelésében osztályfőnökként és szaktanárként egyaránt nagyszerűt alkotott. A rábízott fiatalok nagyon kedvelik az empatikus, motiváló, következetes munkát végző tanárukat. Az idegen nyelvi munkaközösség több mint 40 fős csapata választotta vezetőjének, ami kollektív elismerés. Vezetői erényeit (határozottság, munkabírás, elhivatottság, tolerancia, rugalmasság) akceptálva lett az iskola igazgatóhelyettese.
Vezetői munkájának is jelentős szerepe van abban, hogy tanítványaink minden évben példát adnak idegen nyelvtudásból, megállják helyüket a legrangosabb idegen nyelvi vizsgákon, sőt extra nyelvvizsgákon is (pl. DSD német, gazdasági szakmaival bővített angol C1 típusú vizsgák). Szervezi és irányítja a kollégák továbbképzéseit Magyarországon és külföldön egyaránt. Sikeres pályázatok (kiemelten az Erasmus) megírása és menedzselése révén évente 8-10 tanár, 50-60 tanuló jut külföldi tanulmányútra.
A „digitális iskola” programunk megvalósításában aktív szerepet vállal. Ennek volt betudható, hogy a „Covid időszakban” a digitális munkarend számunkra zökkenőmentesen zajlott. Érdeklődésének kiemelt részévé vált a fenntartható fejlődés, a környezetvédelem fontosságának megismertetése diákjainkkal. Belföldi és nemzetközi pályázati projektek sikeres megvalósításában vállalt és vállal oroszlánrészt ezekben a témákban. Számos, általa szervezett program járul hozzá tanulóink szemléletének formálásához, ismereteik bővítéséhez.
Önképzése folyamatos mind a szakmájában, mind a digitális kultúra területén. Magas szintű köznevelési vezetői diplomákat is szerzett.
Kitüntetése méltó elismerése negyed évszázados kiváló munkájának.

 


Copyright © 2009   Neumann János Gimnázium, Technikum és Kollégium
3300 Eger, Rákóczi út 48.
tel.: (36) 536-070
www.nejanet.hu
Powered by: gsonline WebNDesign