Neumann PortálIskolaKollégiumokNIVÁK;
MENÜ
Az iskoláról
Neumann János
Elérhetőségek
Felvételi
AJTP felvételi információk
Tantestület
Tanév rendje
Hírek
Humán szakmacsoport
Természettudományi szakmacsoport
Idegennyelvi szakmacsoport
Informatikai és közgazdasági szakmacsoport
Művészeti szakmacsoport
Osztályfőnöki csoport
Sport
Könyvtár
Keresés a könyvtárban
Arany János Tehetséggondozó Program
ECDL
Érettségi
Felvételi eljárás
Versenyek
Tanügyi dokumentumok
Közzétételi lista
Eredmények
Pályázatok
Külföld kapcsolatok
Támogatóink
Közbeszerzés
Beszámolók és SZJA 1%
Öko face-k
Galéria Új!
Eseménynaptár
May
4
Ballagás
(10:00 óra)
May
3
Végzős évfolyam utolsó tanítási napja
 
May
2
Felvételi döntés visszajelzése az általános iskolás tanulóknak
 
May
1
A munka ünnepe
(tanítási szünet)
Apr
22
Föld Napja
 
Apr
22
Fenntarthatósági témahét
(április 22–26.)
Apr
16
Digitális országos mérés a 10. évfolyamon
 (április 16–18.)
Kedves általános iskolás tanulók! Kedves felvételizők!
Kedves általános iskolás tanulók! Kedves felvételizők!

A magyar nyelv és matematika központi írásbeli ideje a 6. és 8. osztályos tanulóknak 2022. január 22., szombat 10 óra.

Helyszín: Eger, Rákóczi út 48. (A Neumann János Gimnázium, Technikum és Kollégium főépülete.) Erre az időpontra várjuk azokat a diákokat, akik a központi írásbeli felvételire való jelentkezési lapjukat a Neumann János Gimnázium, Technikum és Kollégiumba adták be. A vizsgával kapcsolatosan külön írásbeli értesítést nem küldünk.

Kérjük, érkezzetek meg a kezdés előtt legalább 20 perccel (legkésőbb 9:40-re), hogy a bejáratnál és az aulában elhelyezett beosztás szerint elfoglalhassátok a helyeiteket. A magyar nyelv írásbeli 10:00-10:45, a matematika írásbeli 11:00-11:45 időtartamú lesz.

A járványhelyzet miatt iskolánkban kötelező belépéskor a kézfertőtlenítés. Az épületben minden emeleten több fertőtlenítő pont van. Kötelező továbbá az iskola teljes területén az orrot és a szájat elfedő maszk viselése, végig a központi írásbeli alatt, a termekben és a folyosókon is. Kérünk titeket, hogy a maszkot csak arra a rövid időre vegyétek le, amikor egy-egy korty vizet vagy üdítőt isztok, az étkezést erre az időre lehetőleg kerüljétek. A szünetben, különösen a mosdó használatakor feltétlenül alaposan mossatok kezet és használjátok a kézfertőtlenítőt. A szünetekben a megfelelő távolságot tartsátok meg társaitoktól a folyosón. A vizsga után minél hamarabb hagyjátok el az iskola épületét. A járványhelyzet miatt a szülők csak a bejáratig (főbejárat és a hátsó bejárat) kísérhetik el a gyermekeiket, a vizsga ideje alatt nem tartózkodhatnak az iskola épületében.

Kérjük, hogy a központi írásbeli vizsgára személyazonosítására alkalmas igazolványt – diákigazolványt vagy személyi igazolványt – hozzatok magatokkal. Tájékoztatunk benneteket arról, hogy az írásbeli vizsga során, a dolgozat megírásakor kék vagy fekete színű tollal kell írni (a rajzokat a matematika dolgozatnál lehet ceruzával készíteni). A magyar nyelvi feladatlapok kitöltéséhez segédeszköz nem használható. A matematika feladatlapok kitöltéséhez rajzeszközökön (vonalzó, körző, szögmérő) kívül más segédeszköz (pl. zsebszámológép) nem használható.

A kijavított dolgozatok megtekintésére 2022. február 2-án (szerda) lesz lehetőség, előzetes beosztás alapján, amit az írásbeli napján megkapnak a tanulók (ha a járványügyi helyzetben ez változna, az iskola honlapján tájékoztatást adunk a tanulóknak, szülőknek).

Minden tanulónak sok sikert kívánunk!


Copyright © 2009   Neumann János Gimnázium, Technikum és Kollégium
3300 Eger, Rákóczi út 48.
tel.: (36) 536-070
www.nejanet.hu
Powered by: gsonline WebNDesign