Neumann PortálIskolaKollégiumokNIVÁKTantermen kívüli digitális oktatás
MENÜ
Az iskoláról
Neumann János
Elérhetőségek
Hírek
Humán szakmacsoport
Természettudományi szakmacsoport
Idegennyelvi szakmacsoport
Informatikai és közgazdasági szakmacsoport
Művészeti szakmacsoport
Osztályfőnöki csoport
Sport
Könyvtár
Keresés a könyvtárban
Arany János Tehetséggondozó Program
ECDL
Érettségi
Felvételi eljárás
Versenyek
Tanügyi dokumentumok
Közzétételi lista
Eredmények
Pályázatok
Külföld kapcsolatok
Támogatóink
Felvételi feladatok
Közbeszerzés
Beszámolók és SZJA 1%
EYON Comenius Blog
Öko face-k
Galéria Új!
Eseménynaptár
Apr
11
Költészet napja
Költészet napja
Mar
31
Tavaszi szünet (szünet előtti utolsó tanítási nap: március 31., szünet utáni első tanítási nap: április 7.)
Tavaszi szünet (szünet előtti utolsó tanítási nap: március 31., szünet utáni első tanítási nap: április 7.)
Mar
22
Felvételi jegyzék (ideiglenes rangsor) közzététele
Felvételi jegyzék (ideiglenes rangsor) közzététele
Mar
15
Március 15. - Nemzeti ünnep
Március 15. - Nemzeti ünnep
Mar
8
Curie kémiaverseny területi forduló (14:00)
Curie kémiaverseny területi forduló (14:00)
Mar
6
Informatika (Programozás) OKTV döntő
Informatika (Programozás) OKTV döntő
Mar
5
Zrínyi Ilona matematikaverseny (14:00)
Zrínyi Ilona matematikaverseny (14:00)
Mar
1
„Pénz7” pénzügyi és vállalkozói témahét
 „Pénz7” pénzügyi és vállalkozói témahét (március 1-5)
A tanév tanára - 2020
Diákjaink sikereihez, tanáraik alapos szakmai felkészültsége, lelkiismeretes munkája, szeretetteljes támogatása is szükséges. Iskolánkban hagyomány a kiemelkedő munkát végző pedagógusok elismerése. Az idei év díjazottjairól a Neumann Iskola Alapítvány Kuratóriuma, iskolánk Szülői Választmányának Elnöke, az iskola Érdekvédelmi Csoportjának vezetője, a Diák Önkormányzat és intézményünk igazgatója döntött
 
A Tanév Tanára 2020
 
Az Év Tanára Díj jelentős megtiszteltetés. A díjazottak mindegyike évek óta elismert tagja a tantestületnek. Ennek a munkának egyik fontos része a diákokkal, a szülőkkel és a tanárokkal való szoros együttműködés. De mindenképpen hozzá tartozik valami kiemelkedő teljesítmény is, mely akár több évhez is kötődik. 

A 2019/2020-as tanévben a Tanév Tanára Díjat Busi Lajos kollégánk kapja. 

Lajos tanári pályája csaknem egyidős a Neumann-nal. Sokoldalúan képzett, szakmai tudása megkérdőjelezhetetlen. Matematika-fizika-informatika szakos tanári végzettsége mellett gazdaságtudományi diplomát is szerzett, és meghatározó szerepet játszott iskolánk informatikai infrastruktúrájának kialakításában. De nemcsak az infrastruktúrában, hanem a szakképzés területén is folyamatosan szerepet vállalt, törekedett arra, hogy mindig újat s egyben maradandó értékeket teremtsen a szakképzés különböző, gyakori és változatos kihívásokkal szembesítő frontjain.
Részt vett biztosítási, banki képzéseinken, a YoungBusinessNet hosszú éveken átívelő projektjeiben, oktatási segédanyagok sokaságát készítette már el, és közben fáradhatatlanul dolgozik az informatikai környezet innovációján. 
Soha nem ismerte a munkaidő fogalmát, számára csak megoldandó feladat van, a nyári szünet mindössze egy gyors csobbanás a Balatonban, hogy aztán siessen vissza a Neumannba, és folytathassa a munkát, hogy minden készen legyen, minden rendben legyen, mire elkezdődik az új tanév. 
Mesterprogramjában azt írta, legbüszkébb az iskolai hálózat kialakítására. 
Pedig közben már a felhőbe emelte az iskolát, a Microsoft Teams program mentoraként rekordidő alatt képezte ki csapatát a platform használatára
március közepén. Kulcsszerepe volt a Teams előkészítésében, az iskola tanulóinak és tanárainak a rendszerben történő regisztrálása már egy évvel a digitális tanítási rend életbe lépése előtt elkészült, ennek köszönhető, hogy munkánk szinte zavartalanul folytatódhatott a Neumann virtuális tantermeiben.
És az elmúlt hetekben, hónapokban sem állt meg, hiszen a szakgimnáziumi, technikumi képzésben kulcsfontosságú feladatai vannak, előkészítette a KRÉTA bevezetését, összehangolja a tantárgyfelosztást, de közben új gépterem készül a NIVÁK-ban, bútorokat tervez a készülő smart tanterembe. Mindig tele van tervekkel, folyamatosan előre néz, a jövőt építi. 
Kedves Lajos, szívből kívánjuk, hogy töretlen munkakedved mellett jó egészségnek örvendj még nagyon-nagyon sokáig, köszönjük a munkádat és gratulálunk a Tanév Tanára kitüntetéshez!
 
 
Igazgatói Díj 2020

Az Igazgatói Díjat azok a fiatal, tehetséges tanárok kapják, akik lendületükkel, kiemelkedő munkájukkal színesítik iskolánk tantestületét. Az idei tanévben ezt a megtisztelő címet és az ezzel járó díjat Kormos Nóra, iskolánk matematika-informatika szakos tanára kapja.
Nóri –bár még csak néhány éve van a tanári pályán- nagyon sok iskolai feladatba bekapcsolódott. Igazi csapatjátékos, lelkes, nyitott, kreatív, keményen dolgozik, és ha kell, konstruktív kritikát fogalmaz meg.
Folyamatosan csiszolgatja tanári stílusát, módszereit, szerepet vállal a versenyfelkészítésben, a felzárkóztatásban, korrepetálásban, a beiskolázásban, az érettségihez kapcsolódó jegyzői munkában, és az utóbbi hetekben mindig ott volt, hogy a Microsoft Teams egyik mentoraként valamennyiünk munkáját segítse a digitális oktatásra történő átállásban. 
Kedves Nóri, köszönjük Teams mentorként végzett munkádat, gratulálunk az Igazgatói Díjhoz és kívánjuk, hogy megmaradjon a lelkesedés, megmaradjon az iskola és az igényes munka iránti elkötelezettséged!
 


Copyright © 2009   Neumann János Gimnázium, Technikum és Kollégium
3300 Eger, Rákóczi út 48.
tel.: (36) 536-070
www.nejanet.hu
Powered by: gsonline WebNDesign