Neumann PortálIskolaKollégiumokNIVÁK;
MENÜ
Az iskoláról
Neumann János
Elérhetőségek
Felvételi
AJTP felvételi információk
Tantestület
Tanév rendje
Hírek
Humán szakmacsoport
Természettudományi szakmacsoport
Idegennyelvi szakmacsoport
Informatikai és közgazdasági szakmacsoport
Művészeti szakmacsoport
Osztályfőnöki csoport
Sport
Könyvtár
Keresés a könyvtárban
Arany János Tehetséggondozó Program
ECDL
Érettségi
Felvételi eljárás
Versenyek
Tanügyi dokumentumok
Közzétételi lista
Eredmények
Pályázatok
Külföld kapcsolatok
Támogatóink
Közbeszerzés
Beszámolók és SZJA 1%
Öko face-k
Galéria Új!
Eseménynaptár
May
4
Ballagás
(10:00 óra)
May
3
Végzős évfolyam utolsó tanítási napja
 
May
2
Felvételi döntés visszajelzése az általános iskolás tanulóknak
 
May
1
A munka ünnepe
(tanítási szünet)
Apr
22
Föld Napja
 
Apr
22
Fenntarthatósági témahét
(április 22–26.)
Apr
16
Digitális országos mérés a 10. évfolyamon
 (április 16–18.)
A tanév tanára - 2020
Diákjaink sikereihez, tanáraik alapos szakmai felkészültsége, lelkiismeretes munkája, szeretetteljes támogatása is szükséges. Iskolánkban hagyomány a kiemelkedő munkát végző pedagógusok elismerése. Az idei év díjazottjairól a Neumann Iskola Alapítvány Kuratóriuma, iskolánk Szülői Választmányának Elnöke, az iskola Érdekvédelmi Csoportjának vezetője, a Diák Önkormányzat és intézményünk igazgatója döntött
 
A Tanév Tanára 2020
 
Az Év Tanára Díj jelentős megtiszteltetés. A díjazottak mindegyike évek óta elismert tagja a tantestületnek. Ennek a munkának egyik fontos része a diákokkal, a szülőkkel és a tanárokkal való szoros együttműködés. De mindenképpen hozzá tartozik valami kiemelkedő teljesítmény is, mely akár több évhez is kötődik. 

A 2019/2020-as tanévben a Tanév Tanára Díjat Busi Lajos kollégánk kapja. 

Lajos tanári pályája csaknem egyidős a Neumann-nal. Sokoldalúan képzett, szakmai tudása megkérdőjelezhetetlen. Matematika-fizika-informatika szakos tanári végzettsége mellett gazdaságtudományi diplomát is szerzett, és meghatározó szerepet játszott iskolánk informatikai infrastruktúrájának kialakításában. De nemcsak az infrastruktúrában, hanem a szakképzés területén is folyamatosan szerepet vállalt, törekedett arra, hogy mindig újat s egyben maradandó értékeket teremtsen a szakképzés különböző, gyakori és változatos kihívásokkal szembesítő frontjain.
Részt vett biztosítási, banki képzéseinken, a YoungBusinessNet hosszú éveken átívelő projektjeiben, oktatási segédanyagok sokaságát készítette már el, és közben fáradhatatlanul dolgozik az informatikai környezet innovációján. 
Soha nem ismerte a munkaidő fogalmát, számára csak megoldandó feladat van, a nyári szünet mindössze egy gyors csobbanás a Balatonban, hogy aztán siessen vissza a Neumannba, és folytathassa a munkát, hogy minden készen legyen, minden rendben legyen, mire elkezdődik az új tanév. 
Mesterprogramjában azt írta, legbüszkébb az iskolai hálózat kialakítására. 
Pedig közben már a felhőbe emelte az iskolát, a Microsoft Teams program mentoraként rekordidő alatt képezte ki csapatát a platform használatára
március közepén. Kulcsszerepe volt a Teams előkészítésében, az iskola tanulóinak és tanárainak a rendszerben történő regisztrálása már egy évvel a digitális tanítási rend életbe lépése előtt elkészült, ennek köszönhető, hogy munkánk szinte zavartalanul folytatódhatott a Neumann virtuális tantermeiben.
És az elmúlt hetekben, hónapokban sem állt meg, hiszen a szakgimnáziumi, technikumi képzésben kulcsfontosságú feladatai vannak, előkészítette a KRÉTA bevezetését, összehangolja a tantárgyfelosztást, de közben új gépterem készül a NIVÁK-ban, bútorokat tervez a készülő smart tanterembe. Mindig tele van tervekkel, folyamatosan előre néz, a jövőt építi. 
Kedves Lajos, szívből kívánjuk, hogy töretlen munkakedved mellett jó egészségnek örvendj még nagyon-nagyon sokáig, köszönjük a munkádat és gratulálunk a Tanév Tanára kitüntetéshez!
 
 
Igazgatói Díj 2020

Az Igazgatói Díjat azok a fiatal, tehetséges tanárok kapják, akik lendületükkel, kiemelkedő munkájukkal színesítik iskolánk tantestületét. Az idei tanévben ezt a megtisztelő címet és az ezzel járó díjat Kormos Nóra, iskolánk matematika-informatika szakos tanára kapja.
Nóri –bár még csak néhány éve van a tanári pályán- nagyon sok iskolai feladatba bekapcsolódott. Igazi csapatjátékos, lelkes, nyitott, kreatív, keményen dolgozik, és ha kell, konstruktív kritikát fogalmaz meg.
Folyamatosan csiszolgatja tanári stílusát, módszereit, szerepet vállal a versenyfelkészítésben, a felzárkóztatásban, korrepetálásban, a beiskolázásban, az érettségihez kapcsolódó jegyzői munkában, és az utóbbi hetekben mindig ott volt, hogy a Microsoft Teams egyik mentoraként valamennyiünk munkáját segítse a digitális oktatásra történő átállásban. 
Kedves Nóri, köszönjük Teams mentorként végzett munkádat, gratulálunk az Igazgatói Díjhoz és kívánjuk, hogy megmaradjon a lelkesedés, megmaradjon az iskola és az igényes munka iránti elkötelezettséged!
 


Copyright © 2009   Neumann János Gimnázium, Technikum és Kollégium
3300 Eger, Rákóczi út 48.
tel.: (36) 536-070
www.nejanet.hu
Powered by: gsonline WebNDesign