Neumann PortálIskolaKollégiumokNIVÁKDiákönkormányzat
MENÜ
Az iskoláról
Neumann János
Elérhetőségek
Hírek
Humán szakmacsoport
Természettudományi szakmacsoport
Idegennyelvi szakmacsoport
Informatikai és közgazdasági szakmacsoport
Művészeti szakmacsoport
Osztályfőnöki csoport
Sport
Könyvtár
Keresés a könyvtárban
Arany János Tehetséggondozó Program
ECDL
Érettségi
Felvételi eljárás
Versenyek
Tanügyi dokumentumok
Közzétételi lista
Eredmények
Pályázatok
Külföld kapcsolatok
Támogatóink
Felvételi feladatok
Közbeszerzés
Beszámolók és SZJA 1%
EYON Comenius Blog
Galéria Új!
Eseménynaptár
May
29
Országos kompetenciamérés
Országos kompetenciamérés
May
22
Idegen nyelvi mérés 8K
Idegen nyelvi mérés 8K
May
20
Fizika, vizuális kultúra írásbeli érettségi vizsgák
Fizika, vizuális kultúra írásbeli érettségi vizsgák
May
17
Kémia, földrajz írásbeli érettségi vizsgák
Kémia, földrajz írásbeli érettségi vizsgák
May
16
Informatika középszintű gyakorlati érettségi vizsga Alsóbb évfolyamokon délutáni tanítás
Informatika középszintű gyakorlati érettségi vizsga
Alsóbb évfolyamokon délutáni tanítás
May
15
Szakmai vizsgatárgyak írásbeli érettségi vizsga
Szakmai vizsgatárgyak írásbeli érettségi vizsga
May
14
Biológia írásbeli érettségi vizsga
Biológia írásbeli érettségi vizsga
May
13
Európa Nap
Európa Nap
May
10
Német nyelv érettségi vizsga Rendes tanítási nap
Német nyelv érettségi vizsga
Rendes tanítási nap
May
10
Fogadódélután (15:00 - 17:00) Szülői választmányi ülés (17:00)
Fogadódélután (15:00 - 17:00)
Szülői választmányi ülés (17:00)
A Pozsonyi útról jelentjük…
A naptári év vége felé közelítve több versenyt is rendeztek az elmúlt három hétben városunk középiskolai kollégiumai között az „Év kollégiuma” címért folytatott versenysorozat keretein belül. Ezeken kollégistáink szenzációsan szerepeltek, közülük is különösen a „Pozsonyisok” tettek ki magukért.
 
November 22-én intézményünk és az Agria Park Szabadidő és Sport Egyesület közösen rendezte meg az úgynevezett Reversi ügyességi játékversenyt, amelyen a tavalyi sikerkovácsok elballagása után újjászerveződő csapatunk az értékes második helyet szerezte meg. Ennek tagjai Gelei Márkó (11/B), Megyesi Tibor (11/I), Simon Viktor (9/T) és Vincze Ádám (11/I) voltak, mindannyian Pozsonyi úti kollégisták.
 
    A hagyományos „Mikulás-kupa” elnevezésű teremlabdarúgó tornát a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium tornatermében rendezték december 4-én, ahol kollégiumunk története legnagyobb teremfoci sikerét aratta. A Bartók Dániel (12/I), Varga Márton (11/A), Barabás Patrik (12/B), Fodor Martin (11/H), Tóth Tibor (11/T), Hanzl Patrik (11/T), Simon Máté (11/T), Kocsis Ricardó (11/T), Verebélyi Máté (12/C), Koós Milán (12/A), Kis István (11/I) és Szabó Márton (11/I) alkotta társaság imponáló magabiztossággal (24:5-ös összgólaránnyal) minden meccsét megnyerte, így teljesen megérdemelten végzett az élen. A 12 fiúból tízen ebből a csapatból is Pozsonyisok, csak Kis István és Szabó Márton lakik a Mátyás király úti házban.
    A szintén hagyományos Sakkversenyt a Szilágyi Erzsébet Gimnázium Kollégiuma szervezte az Agria Park Szabadidő és Sport Egyesülettel, amelyen kettős, sőt hármas Neumannos siker született a fiú kategóriában, amire eddig szintén nem volt még példa kollégiumunk történelmében. A csapaversenyt az Ipacs Patrik (12/I), Verebélyi Máté (12/C), Kovács Dávid István (12/H) és Megyesi Tibor (11/I) nevével fémjelzett, teljes egészében Pozsonyisokból álló alakulat nyerte, akik közül az egyéniben Ipacs Patrik az első, Verebélyi Máté pedig a második helyen végzett.   

Szívből gratulálunk az itt felsorolt minden egyes diákunknak, mert az advent időszakában a karácsony felé közeledve már mostanra igazi ünneppé varázsolták nekünk az év végét ezekkel a csodálatos sikerekkel. Összességében pedig elmondhatjuk, hogy a versenyeredmények tekintetében a naptári évet nézve is kiváló szezont zártunk, mert amellett, hogy az előző tanév végén ismét elhódítottuk az év kollégiuma címet, továbbra is remény van arra, hogy ezt a tavaszra is megismételjük.

    Köszönjük mindenkinek, aki 2012-ben is elindult valamilyen kollégiumi versenyen (eredménytől függetlenül), és a segítő tanáraiknak is az áldozatos munkát, várjuk a remélhetőleg hasonlóan sikeres folytatást, addig viszont áldott, békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk mindenkinek!Murányi Dénes
kollégiumi nevelőtanárCopyright © 2009   Neumann János Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium
3300 Eger, Rákóczi út 48.
tel.: (36) 536-070
www.nejanet.hu
Powered by: gsonline WebNDesign