Neumann PortálIskolaKollégiumokNIVÁK;
MENÜ
Az iskoláról
Neumann János
Elérhetőségek
Felvételi
AJTP felvételi információk
Tantestület
Tanév rendje
Hírek
Humán szakmacsoport
Természettudományi szakmacsoport
Idegennyelvi szakmacsoport
Informatikai és közgazdasági szakmacsoport
Művészeti szakmacsoport
Osztályfőnöki csoport
Sport
Könyvtár
Keresés a könyvtárban
Arany János Tehetséggondozó Program
ECDL
Érettségi
Felvételi eljárás
Versenyek
Tanügyi dokumentumok
Közzétételi lista
Eredmények
Pályázatok
Külföld kapcsolatok
Támogatóink
Közbeszerzés
Beszámolók és SZJA 1%
Öko face-k
Galéria Új!
Eseménynaptár
Apr
12
AJTP Vállalkozói Verseny
(április 12–13.)
Apr
8
Neumann Napok, Digitális Témahét
(április 8–12.)
Mar
28
Tavaszi szünet (máricus 28. – április 7.)
(szünet előtti utolsó tanítási nap: március 27, szünet utáni első tanítási nap: április 8.)
Mar
26
Diáknapok (március 26–27.)
 
Mar
20
Ideiglenes felvételi jegyzék közzététele
 
Pro Agria Életmű-díjat vehetett át Dr. Sipos Mihály
Az augusztus 20-i ünnepi rendezvényen kitüntetések átadására is sor került. Dr. Chikán Attila közgazdász, egyetemi tanár Eger város díszpolgári címét kapta meg. Két ismert közéleti személyiség, Dr. Halmos Péter fül-orr-gégész főorvos, sportoló, sportszervező és Dr. Sipos Mihály, a Neumann János Középiskola és Kollégium igazgatója Pro Agria Életmű-díjat vehetett át. Pro Agria Szakmai-Díjat kapott Mandákné Rabóczki Erika gyógypedagógus, a Biosziget Rehabilitációs Lakóotthon vezetője.
Iskolánk igazgatója a Pro Agria Életműdíjat az elmúlt két évtizedben az alapítványi iskola létrehozásával, az új képzési struktúra kidolgozásával, új képzési formák bevezetésével végzett kiemelkedő munkájával méltán érdemelte ki. Kiemelkedő az a tevékenysége is, amelynek révén biztosította, hogy az iskola fennmaradjon, anyagi feltételei a lehető legjobbak legyenek.
Elkötelezett és energikus munkájával a régió egyik legjobb iskoláját teremtette meg. A 25 éves iskola a felvételi és a versenyeredmények alapján az országos listán tartósan az élen található, 2011 októberében meghívást kapott arra a „Top 12” konferenciára, ahol az ország legsikeresebb és legeredményesebb középfokú oktatási intézményei osztották meg egymással a siker titkát. Több mint egy évtizede intézményünk folyamatos kitüntetettje „A megye legeredményesebb iskolája” elismerő címnek. Két alkalommal nyertük el az „Év kollégiuma” címet.
 
Dr. Sipos Mihály igényes szakmai munkájával iskolát teremtett a szó konkrét és átvitt értelmében egyaránt. Szakmai és vezetői tevékenységén kívül Eger városért, a város jó hírnevéért is sokat tett, akár a közéleti tevékenységét, akár az országos tevékenységét, az Alapítványi és Magániskolák Egyesületében végzett munkáját, akár a nemzetközi kapcsolatteremtő tevékenységét nézzük. A Neumann János Középiskola és Kollégium ebben az évben 25. tanévét ünnepelte.  A negyedszázad során végzett kimagasló iskolavezetői tevékenység méltó elismerése a Pro Agria Életmű díj.


Copyright © 2009   Neumann János Gimnázium, Technikum és Kollégium
3300 Eger, Rákóczi út 48.
tel.: (36) 536-070
www.nejanet.hu
Powered by: gsonline WebNDesign